Muffinsformer kan brukes til det så mangt! Former i ulike størrelser og farger gir deg muligheten til å skape det rette uttrykket til bursdagen, barndåpen, julefeiringen, og andre anledninger. I formene av papir kan du lage søtsaker av sjokolade, lunsjretter eller deilige cupcakes. Papirformene i høy kvalitet gir gode resultater og skaper bakeglede. Skal du ha Halloweenfest, har vi cupcakesformer som passer perfekt til det. Er det sommerfest med jobben, eller med gode venner, har vi fargerike muffinsformer til disse anledningene også. Med små retter eller små kaker i former av papir er ryddejobben også enkel! 

Silikonformene er laget for å vare en livstid og mer. Disse kan gjenbrukes om og om igjen, og er enkle å vaske. Med silikonformer blir jobben med å lage dekorasjoner til kaker og søtsaker veldig enkel, men du får imponerende resultater. I disse mønsterformene kan du lage sløyfer til å pynte søte små kaker, eller hva med å lage kakepynt formet som nøkler til noen som har flyttet i nytt hus? Former av silikon gjør det enkelt å lage spiselig pynt til et tema, for eksempel til en dåp, et bryllup eller til temafesten.

Har du lyst til å lage en kake formet som en fotball? Eller en bamse kanskje? La kakeformene gjøre jobben for deg! Alluminniumsformene i ulike temaer gir deg valgfriheten. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle formen med din favorittkakerøre, steke, og deretter pynte. Et perfekt valg for deg som ikke har så mye tid til overs. 

Med isformene kan du lage egen saftis eller fløteis. Disse formene kan også brukes til å lage cakepops, en kake på pinne! Med silikonformer til iskrem kan du lage is med akkurat de smakene du selv ønsker, og du vet nøyaktig hva du putter i deg.